Ecozar
produse | Total: Lei
Vezi detalii cos
Loading...

SYLVECO - cosmetice pentru bebelusi si copii, cosmetice naturale

Sylveco este o companie de ingrijire naturala a pielii, detinuta si administrata de o familie, specializata in produse care combina agenti dermocosmetici de inalta calitate cu ingrediente traditionale din plante crescute in Polonia.

Cu o crestere rapida incepand din 2008, acum oferim trei marci distinctive de ingrijire personala care se potrivesc nevoilor consumatorilor moderni, fie ca sunt orientati spre ecologie sau ca se incadreaza in tendintele principale. Fiecare dintre produsele noastre contine extracte reale de plante intr-o formula hipoalergenica, fara parabeni. In plus fata de produsele zilnice delicate pentru toate tipurile de piele, oferim numeroase solutii specializate create pentru a rezolva probleme specifice de ingrijire a pielii si parului.

AFACERE PREMIATA CU POTENTIAL GLOBAL

La Sylveco desfasuram propriile cercetari, dezvoltare si teste riguroase, mentinand procesarea ingredientelor la fata locului si cele mai inalte standarde de productie din industrie. Suntem promotori mandri ai practicilor de afaceri ecologice, inclusiv angajamentul fata de eliminarea completa a poluarii toxice si interzicerea testarii pe animale, in orice circumstante.

Produsele noastre au fost comercializate prin multiple canale, inclusiv lanturi de drogherii/farmacii nationale, farmacii, magazine de plante medicinale, piete organice si diverse scheme de vanzare online. Strategia noastra de marketing este non-invaziva si se bazeaza in mare parte pe recenziile excelente, numeroasele premii si vorbele de lauda invidiate pe care produsele noastre le-au obtinut atat din partea expertilor in ingrijirea pielii, cat si din partea utilizatorilor finali.

Suntem pregatiti in prezent sa sustinem productia de export la scara medie pana la mare. Ingredientele noastre sunt aprobate pentru utilizare in Polonia si in UE, iar fabricile noastre de productie si distributie respecta cele mai stricte standarde care guverneaza categoria de cosmetice din Polonia. Suntem incantati sa punem la dispozitie facilitatile noastre pentru inspectii oficiale celor interesati.

Asteptam cu nerabdare sa aducem ce este mai bun in materie de ingrijire personala pe baza de plante din Polonia consumatorilor din alte piete.

SYLVECO
 
Aboneaza-te la newsletter

Primesti CADOU eBook-ul Ecozar "Slow Living" + 150 de Puncte de Fidelitate + 15% Reducere la prima comanda