Atentie! Expira pe data 02.01.2025
Livrare prin curier in Romania: Marti, 24.12.2024
Ridicare personala din Showroom: Maine intre orele 9:00 - 17:00
Livrare internationala: 3-6 zile lucratoare
*in zilele libere national nu se proceseaza si expediaza comenzi
Gratis pentru comenzi de minim 250 lei
20 lei pentru comenzile sub 250 lei
NU percepem taxa pe km. suplimentari sau taxa pe ramburs
Fara gluten, simpli si autentici, acesti fulgi de ovaz sunt esentiali pentru prepararea unui mic dejun sanatos si delicios. Pot fi folositi pentru a prepara fulgi de ovaz clasici, ovaz peste noapte, prajituri si multe altele...
Fulgi de ovaz integral fara gluten 450G Nairn's
Liderul de top din Marea Britanie pentru fulgi de ovaz. Fara gluten, simpli si autentici, acesti fulgi de ovaz sunt esentiali pentru prepararea unui mic dejun sanatos si delicios. Pot fi folositi pentru a prepara fulgi de ovaz clasic, ovaz peste noapte, prajituri si multe altele...
Fulgii de Ovaz Scotieni Fara Gluten contin doar ovaz integral si nimic altceva - nici ingrediente modificate genetic, nici nuci si nici sare sau zahar adaugat. Ovazul pentru fulgii Nairn's este cultivat in campuri dedicate si este macinat in conditii necontaminate.
Cand vine vorba de ovaz si simplitate, fulgii clasici pot fi cea mai buna modalitate de a-i savura! Fulgii de ovaz reprezinta un mic dejun super-sanatos potrivit pentru intreaga familie, cu o varietate de topping-uri sau variante de 'lapte' in fiecare zi. Poti sa ii incerci cu unt de nuci si fructe taiate, seminte mixte si un strop de miere, un praf de scortisoara, gem si cocos deshidratat sau chiar cu o lingura de crema de ciocolata si banana. Posibilitatile sunt nesfarsite! Si stiai ca unele persoane sustin ca un mic dejun cu fulgi de ovaz inainte de culcare contribuie la un somn odihnitor?
Si nu uita ca Fulgii de Ovaz Scotieni Fara Gluten sunt o prezenta esentiala in orice camara. Mai mult decat doar pentru a face clasicul terci, acestia au o textura perfecta pentru ovaz peste noapte, la cuptor, adaugati in smoothie-uri sau folositi ca ingredient in retete dulci sau sarate - poti chiar sa ii maruntesti intr-un blender pentru a obtine propria faina fara gluten!
Reteta porridge (terci/budinca) britanic: Turnati 1/2 ceasca de fulgi, 1 ceasca de lapte sau apa. Amestecati continuu pana cand fiebe, apoi reduceti temperatura si amestecati usor 4-5 minute. Reteta este pentru aproximativ 11 portii.
Ovaz integral fara gluten 100%.
Potrivit pentru vegani.
Avertisment pentru Alergeni:
Atat reteta Nairn's, cat si fabrica sunt lipsite de nuci. Nu putem garanta ca ingredientele Nairn's sunt lipsite de nuci. Produs intr-un mediu in care se manipuleaza lapte.
Nu este potrivit pentru cei care au reactii la Avenin - o proteina din ovaz.
Valori Medii | per 100g | per 50g Oatcake |
Energie | 1545kJ | 618kJ |
367kcal | 147kcal | |
Grăsimi | 6.4g | 2.6g |
din care saturate | 1.2g | 0.5g |
Carbohidrați | 60.5g | 24.2g |
din care zaharuri* | 1.1g | 0.4g |
Fibre | 10.1g | 4.0g |
Proteine | 11.7g | 4.7g |
Sare | Trace | Trace |
*conține zaharuri prezente în mod natural |
Nairn's este cel mai mare producator de turtite din ovaz, din Marea Britanie, avand o traditie indelungata inca din 1896.
Oatcake este pâinea scotienilor si este similara cu o turtita plata preparata insa din ovaz.
Oatcake–urile au fost documentate ca existând în Scoția incepand din anul 43 D.Hr., acestea fiind “pilonul de pâine scoțian de secole”. Oatcake-urile au devenit populare si in Anglia, regina Elisabeta a II a servindu-le in mod regulat la micul dejun.
Majoritatea painicilor si biscuitilor este preparata cu faina rafinata de grau.
Ingredientul principal ale produselor Nairn`s este Ovazul integral.
Primesti CADOU eBook-ul Ecozar "Slow Living" + 150 de Puncte de Fidelitate + 15% Reducere la prima comanda