Adauga adresa ta de email si noi te anuntam cand produsul apare din nou in stoc.
Biscuiti din faina de spelta, cu quinoa si scortisoara fac parte din linia Buongiornobio, gama traditionala La Finestra Sul Cielo de produse pentru micul dejun.
Biscuiti bio din grau spelta, fara drojdie, fara lapte, fara ulei de palmier
Indulciti doar cu ingrediente ce provin din cereale (sirop de orez) si din fructe (suc de mere).
Produs in Italia
Alergeni: Contine gluten. Poate contine urme de oua, soia, fructe in coaja si susan.
Ingrediente: *Faina din spelta (47%), *sirop de orez, *ulei de porumb (13%), *amidon de porumb, *faina de quinoa (5%), *suc de mere concentrat, *unt de cacao , sare de mare, *arome naturale , emulsionanti (lecitina de floarea soarelui), *scortisoara (0,1%).
*=ingrediente din agricultura ecologica.
Declaratie nutritionala -100g de produs contin in medie:
Valoare energetica: 2044kj/487 kcal,
Grasimi: 20g (din care grasimi saturate: 4,1g),
Carbohidrati: 69g (din care zaharuri: 2,4g),
Proteine: 6,1g;
Fibre: 2,5g;
Sare: 0,28g.
Caracteristici
Certificari
Agricultura UE/non UE
Certificat ecologic IT BIO 007, operator controlat n.A68V
Producator: La Finestra sul Cielo
La Finestra sul Cielo este producator de alimente bio.
Ofera o gama larga de produse alimentare bio, fara aditivi, fara conservanti si fara zahar.
Biscuiti bio fara zahar, paste bio, ulei de masline bio si multe alte produse alimentare bio.
Primesti CADOU eBook-ul Ecozar "Slow Living" + 150 de Puncte de Fidelitate + 15% Reducere la prima comanda